PURMEREND - Cabaretier André Manuel komt met zijn 18e programma De Zieke Geest (try-out) zaterdag 12 november naar Theater De Verbeelding. Inmiddels heeft deze glimlachende provocateur een vaste schare fans in Purmerend opgebouwd. En die hebben even moeten wachten omdat zijn vorige voorstelling Sneu wegens Corona niet door kon gaan. Helaas, want met Sneu was Manuel genomineerd voor de landelijke VSCD cabaretprijs Poelifinario 2021-22 in de categorie engagement.

De mens, het blijft een raadselachtig wezen. Hoe wordt een mens oorlogsmisdadiger en hoe wordt een mens een vredesengel? Wat is het verschil tussen een clown en een president? Bestaat er goed zonder kwaad? Is zwart mogelijk zonder wit? En wat doen we met al het grijs? Het zijn vragen waarop Manuel een antwoord gaat vinden.

De voorstelling is te zien in Theater De Verbeelding – P3, Purmersteenweg 17-19 t/o het Stadhuis in Purmerend. Kaarten kosten 16,50 euro (Vrienden/CJP 14,50 euro), incl. reserveringskosten. Kaartverkoop via www.theaterdeverbeelding.nl of via De Verbeelding reserveerlijn, tel. 0299 411234.