PURMEREND - Maandag om 18.45 uur kreeg de politie een melding dat op het Beatrixplein een persoon was mishandeld door een voor hem onbekend persoon. Het slachtoffer, een man, werd vanachter benaderd en ‘uit het niets’ tegen de grond geslagen. Hij raakte even buiten kennis en liep aangezichtsletsel op. Hij is met een ambulance naar het ziekenhuis overgebracht.

De verdachte rende na de mishandeling weg in de richting van de Wielingenstraat. Hij voldoet aan het volgende signalement: Man, licht getint uiterlijk, leeftijd ongeveer 30 jaar oud, ongeveer 1.80 meter lang, sportief postuur, gekleed in een witte trui of jas en een donkerblauwe spijkerbroek.

De politie roept getuigen op zich te melden via 0900-8844. Mocht u op een andere manier weten wie bij de mishandeling betrokken is dan horen wij dat graag. Dat kan anoniem, bel dan misdaad anoniem via 0800-7000. De politie neemt ook graag kennis van eventuele beelden, ook van dashcams uit die buurt op dat tijdstip. U kunt ze uploaden via dit formulier onder vermelding van 2021243541.