PURMEREND - Donderdagavond 21 april is een man beroofd op de Antwerpenhaven. Daarbij werd een horloge en een bril buitgemaakt. De politie is op zoek naar getuigen die iets gezien hebben of meer informatie hebben.


Het 49-jarige slachtoffer loopt omstreeks 18.00 uur naar zijn auto. Als hij het portier opent, komen er twee jongemannen aangerend. Onder bedreiging van een wapen staat hij zijn horloge en bril af. De verdachten rennen vermoedelijk tussen de huizen van de Helsinkihaven en Antwerpenhaven weg.

Signalement verdachten

De eerste verdachte is een man, 1.60 tot 1.70 meter lang, tussen de 20 en 25 jaar oud en heeft een donkere huidskleur. Hij droeg een spijkerbroek, een jas oranje of geel van kleur, een zwarte capuchon op zijn hoofd en een zwart mondkapje. De tweede verdachte is licht getint, tussen de 20 en 25 jaar en ook ongeveer 1.60 tot 1.70 lang. Deze man draagt een zwarte jas, een zwarte capuchon op zijn hoofd en een geel mondkapje voor zijn mond. Beide verdachten droegen ook handschoenen.

Getuigen gezocht

In het kader van het onderzoek is de politie op zoek naar mogelijke getuigen. Heeft u de straatroof zien gebeuren, de verdachten voor of na het incident zien lopen of beschikt u over beelden die bijvoorbeeld gemaakt zijn via een beveiligingscamera of een videodeurbel? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844 of deel informatie anoniem via 0800-7000.

2022077642