Investeren in een sterke website, het gebruik van sociale media, het ontwikkelen van nieuwe producten en diensten en het investeren in nieuwe technologieën: stuk voor stuk zijn het manieren om je onderneming en je merk naar een hoger niveau te tillen. Groei stimuleren vergt van iedere ondernemer een investering. In tijd, maar ook geld. Toch bestaan er ook manieren die weinig inspanning vergen, maar waarmee je een aanzienlijke impact bewerkstelligt. Een voorbeeld daarvan is het weggeven van relatiegeschenken.

Het verband tussen merkherkenning en merkgroei

Achter het geven van attenties aan klanten en zakenpartners schuilt veel meer dan alleen een vriendelijk gebaar. Alhoewel het wel degelijk een blijk van waardering is die je ermee toont, werk je tegelijkertijd op een slimme manier aan de vergroting van je merkbekendheid. Dat gaat hand in hand met de groei van je bedrijf. Merkherkenning leidt er namelijk toe dat je bedrijf een band opbouwt met verschillende partijen en een goede indruk bij hen achterlaat. Het vertrouwen dat hieruit voortkomt, leidt ertoe dat men eerder bereid is om een samenwerking aan te gaan of een aankoop te doen.

Geschenken van praktische waarde en met onderscheidend vermogen

Merkherkenning en naamsbekendheid behoren tot de voornaamste doelstellingen van ieder bedrijf. Een breder bereik is immers onlosmakelijk verbonden met een breder klantenbestand. Om het bereik te kunnen maximaliseren, is het noodzakelijk om te kiezen voor relatiegeschenken die in het dagelijks leven van praktische waarde zijn, maar ook dusdanig origineel dat ze je onderneming van andere doen onderscheiden. Lavista relatiegeschenken kan jouw bedrijfsnaam en logo in de juiste kleuren op een breed aantal artikelen drukken.

Zelf op een eenvoudige manier het ontwerpproces bepalen

Het laten bedrukken van een relatiegeschenk hoeft geenszins ingewikkeld te zijn. Zo kun je jouw cadeaus bij Lavista, een gevestigde naam op dit gebied, eenvoudig online bestellen. Je draagt zelf zorg voor het ontwerp door de juiste afbeelding, logo en tekst te uploaden in het bestelproces. Wil je bijvoorbeeld aanstekers bedrukken, dan ontvang je eerst altijd een proefdruk. Pas wanneer deze naar wens is, gaat de professional over tot het bedrukken van de door jou gewenste hoeveelheid.

Geschenken die dagelijks kunnen worden gebruikt

De hierboven genoemde aanstekers zijn slechts een voorbeeld van de vele mogelijkheden. Zo kun je ook balpennen, sleutelhangers, muismatten, handdoeken, waterflessen, mokken, notitieboeken, vlaggenlijnen en paraplu’s bedrukken. Het grootste deel van de relatiegeschenken betreft artikelen die op dagelijkse basis kunnen worden gebruikt. Dat draagt bij aan de maximale zichtbaarheid van je merk.

Onderscheid jezelf van de concurrentie

In de huidige markt ben je als ambitieuze ondernemer continu genoodzaakt om te zoeken naar manieren om jezelf van je concurrentie te onderscheiden. Zelfs in de meest verzadigde markten kan een schijnbaar kleine actie een groot verschil betekenen. Dat maakt de keuze voor relatiegeschenken een investering die zich dubbel en dwars uitbetaalt.