De Vereniging Vervoer Ouderen Purmerend, kortweg de VVO, is een vrijwilligersorganisatie die senioren mobiel wenst te houden. Het werkgebied is Purmerend, Purmer, Beemster, Den Ilp, Purmerland, Neck, Wijdewormer en Ilpendam.


Binnen dit werkgebied verzorgen wij het vervoer van deur tot deur voor onze leden. De ritten die wij verzorgen zijn heel verschillend, dit kan zijn ziekenhuisbezoek, boodschappen doen, naar een club of op visite gaan enz.

Het lidmaatschap is voor mensen van 60 jaar en ouder en die wonen binnen het werkgebied van de VVO.

De VVO Purmerend bestaat uit iets meer dan 300 leden. Elk lid betaald een contributie en kan drie keer per week gebruik maken van één van de drie personenbusjes die onze vereniging rijk is. Deze busjes worden bestuurd door vrijwilligers. Er wordt gereden van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur.

Ons kantoor is gevestigd in Purmerend.
De leden kunnen dagelijks telefonisch contact opnemen met één van de teamleden, ook weer vrijwillig(st)ers, die deel uitmaken van een team die de binnenkomende verzoeken voor een rit per bus verwerken en in een planning plaatsen om zo tot een efficiënt mogelijke ritplanning te komen. Er kan alleen 's morgens vanaf 09.00 uur tot 12.00 uur gebeld worden met dit team.

Voor dit team zijn wij dringend op zoek naar vrijwillig(st)ers.

Door u op te geven als vrijwillig(st)er van de Vereniging Vervoer Ouderen Purmerend helpt u mee om ouderen mobiel te houden. Dit geeft veel voldoening en uw werk krijgt ook veel waardering van de leden.

Als bovenstaande u aanspreekt en u ook vrijwillig(st)er wilt worden van dit team van de VVO dan heeft u de volgende mogelijkheden:

E-mail sturen

U kunt een e-mail sturen naar: info@vvobus.nl

Na ontvangst zullen wij zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Bellen

Aanmelden kan op woensdagmiddag van 14:00 - 16:00 uur op telefoonnummer: 0299-428100