Mijn naam is Martine Hamstra.

Als je dit leest en het is voor jou precies het goede moment, maak dan een afspraak.

Ik sta graag even naast je.

Met veel passie begeleid ik je in een opstelling van je familie, je voorouders, jouw energetische bloedlijn, je blokkade of je talent of.....wat er voor jou ook maar van belang mag zijn. Want je kunt alles opstellen.

Misschien heb je wel eens gehoord over de Innerlijke Familie? Vier clusters aan kwaliteiten (en schaduwkanten) waar je op bewust niveau gebruik van kunt maken. Dit geeft je de regie over je leven en geeft je de kans om het gedrag van de ander te 'lezen'. Er is niets leukers als kennis maken met jouw eigen Innerlijke Familie.

Sta je voor een keuze? En je hebt behoefte aan bevestiging of je de juiste keuze gaat maken? Laat mij de Tarot voor je leggen, gegarandeerd kun je daarna jouw keuze zult maken zonder terughoudendheid of twijfel.

Ben jij ouder van een kind, of kinderen, en je loopt als papa of mama vast in je contact met je kind. Het gaat even niet lekker, je begrijpt het gedrag van je kind niet. Je hebt alles al geprobeerd maar het lijkt alleen maar ingewikkelder te worden. Je kind spiegelt jou, dat weet je vermoedelijk best, maar weet je ook dat het gedrag van je kind 'vertaald' kan worden door een kindertolk? Als je meer zou willen weten? De leeftijd van je kind is niet van belang, of deze nou 0, 4, 16 of 34 jaar is.

Ken je de Zeven Sluiers van Vallei? Stel je hebt hiervan gehoord en je wilt meer weten? Ik ondersteun jou en je partner met veel zorg bij het ontsluieren. Hoe bouw je de rust in om elkaar (opnieuw) te leren kennen? Vanuit je eigen basis. Vanuit veiligheid. Fijn liefdevol proces wat een fundament geeft aan de relatie of een nieuw fundament legt onder een al langer bestaande relatie.

Wie weet zie je mij voorbijkomen en voel je, wauw, dit is precies wat ik nu nodig heb.

Dan gaan we elkaar ontmoeten.

EigenWegDoelBewust te Purmerend