We hebben allemaal onze eigen verhalen, onze overtuigingen. Overtuigingen die soms zo diepgeworteld zijn dat deze een onderdeel zijn geworden van het ‘programma’ van ons leven. Hoe fijn zou het dan zijn om onze verhalen wat meer van dichtbij te kunnen bekijken, afscheid te nemen van datgene dat niet meer werkt en dit beperkende verhaal te vervangen voor een nieuw verhaal.

Een beperkend verhaal is een verhaal, gedachtes, die telkens ronddraaien en waarmee je vasthoudt aan het bekende. Er verandert dus niets. Het kan zijn dat je merkt dat er niets veranderd en het kan ook zijn dat je onbewust/onbekend bent met ‘jouw verhaal’. Stel je voor, je krijgt de kans om erachter te komen welk verhaal jij jezelf verteld? Maar ook om dat verhaal te overschrijven?

Een nieuw verhaal wat supergoed voelt en waar je enorm blij van wordt. Een verhaal wat energie geeft en alle creativiteit laat stromen. Een verhaal waarmee je met een glimlach op je gezicht aan je dag begint. Heb jij ook zo’n zin in een nieuw verhaal?

Wij hebben hier een workshop voor ontwikkeld waar je deze kans krijgt.
Zondag 18 september as kun je erbij zijn.
Maar ook op zondag 16 oktober, zondag 20 november of zondag 18 december 2022.
Dan gaan we nieuwe verhalen schrijven.

DE TROSSEN LOS – herschrijf jouw verhaal

Tot dan!
Martine Hamstra
Eigen Weg Doel Bewust

Via deze link kun je jouw plek boeken:https://www.eventbrite.nl/e/370280026527