What if

Wat nou als ik een echt supergeweldig idee heb? Ik gloei er van, ik zie het echt helemaal voor me…. Dit is wat ik wil, no matter what!!

“Helemaal prachtig toch”, is misschien je eerste reactie. “Ga het maar lekker doen dan”, is misschien je volgende reactie.

Ik borrel en bruis, wat een avontuur, hier zit de wereld op te wachten. You wait and see.


En dan zakt langzaam de energie uit het idee, mijn plan. Ik voel mij onzeker, ik voel spanning. Deze spanning wordt zelfs zo groot dat ik niet meer kan bewegen lijkt wel. Ik leg het plan maar op de plank of misschien verdwijnt het zelfs in de vuilnisbak.

“Wat zonde, het was toch zo’n mooi plan?” Is nu misschien je reactie.

Ach, antwoord ik, ik heb het toch veel te druk. Zoveel gedoe. En weet je, het zou toch niets geworden zijn. Die en die zei het ook nog, dat ik er niet aan moest beginnen. Het zou ook niets voor mij geweest zijn. Nee hoor het is goed zo. Blij dat het uit mn systeem is……..


En dit gaat dan nog even door totdat het gehele idee van een plan is platgewalst en begraven alsof het er nooit is geweest.
Terug naar de orde van de dag.
Waar alles veilig is, waar ik zeker ben van wat er gebeurt.


GEMISTE KANS


Is dit herkenbaar? Wat zou hier nou gebeurd zijn?
Wie van jouw innerlijke familie heb je nodig om een plan te doen slagen? Of heb je ze allemaal nodig? En hoe gaat dat dan in zn werk?

-Van wie komen jouw ideeën?

-Wie kijkt er of het plan ook werkelijk zinvol is, wie weet dat?

-Wie kan zorgen dat je kunt ontspannen bij het in de wereld brengen van je idee?

-Hoe belangrijk is het dat je je zonder grote spanning voelt?

-Wie zorgt er voor de daadwerkelijke uitvoering van je plan?

En wie is er dan trots? En hoe voelt dat?

Stel je voor je wilt dit beter snappen? Je wilt deze samenwerking ervaren en daar sturing aan kunnen geven? Lijkt dit je wat?


Dan kan ik je twee kansen bieden:

-Je stapt direct in mijn 5+ avonden traject, je start dan op 11 maart as om 19.30uur. Dit gaat via zoom.

-Je ontvangt een supermooi werkboek vol met opdrachten en mooie oefeningen.

-Eens in de drie weken een nieuwe module.

-Eens in de drie weken een video opdracht.

-Eens in de drie weken een opdracht via whatsapp.

-Je bent onderdeel van een whatsapp groep waarin je kunt delen

En als klap op de vuurpijl, je start met iets bijzonders (wetenschappelijk onderbouwt) waardoor jij jouw traject een kickstart geeft.

Na afloop van dit traject zul jij jouw innerlijke familie herkennen in jouzelf. Je zult in staat zijn om samen te werken met jouw innerlijke familie Je wordt een Expert in Zelfkennis.


Is dit allemaal nog een beetje te snel dan kun je je ook inschrijven voor mijn gratis online uurtje waarin ik je in vogelvlucht zal meenemen langs de kwaliteiten en schaduwkanten van ieder van jouw innerlijke familieleden.

Kijk hier lekker verder en boek jouw plek! Ik zoek daarna contact met je om even kennis te maken. Gebruik deze link daarvoor: https://eigenwegdoelbewust.nl/tickets-events/


Martine Hamstra - EigenWegDoelBewust