AMSTERDAM - Vanaf volgende week is het weer mogelijk om in te schrijven voor het grootste en gezelligste hardloopevenement van Nederland, de Dam tot Damloop. De inschrijving kent twee fases: vanaf maandag 16 maart een exclusieve voorinschrijving voor trouwe bedrijven en leden van organisator Le Champion en vanaf maandag 6 april gaat de reguliere inschrijving van start. Tijdens het Dam tot Dam Weekend op zaterdag 19 en zondag 20 september 2020 kunnen maximaal 65.000 hardlopers meedoen.


Dam tot Dam Businessloop
Tijdens de Dam tot Damloop vindt de grootste bedrijvenloop ter wereld plaats. Ieder jaar lopen ruim 3.000 teams van zo'n 1.000 bedrijven de 10 Engels Mijl van Amsterdam naar Zaandam. Bedrijven die aan één van de afgelopen drie edities hebben deelgenomen, krijgen voorrang op de inschrijving voor de komende editie. De inschrijving voor deze VIP bedrijven is van maandag 16 maart 9.00 uur t/m maandag 30 maart. De reguliere inschrijving voor de Dam tot Dam Businessloop start op maandag 6 april om 9.00 uur.


Vervroegde inschrijving leden Le Champion
Ook voor de leden van Le Champion is er een exclusieve voorinschrijving, waarmee een startplek voor de editie van 2020 is gegarandeerd. Bovendien starten alle Le Champion leden tijdens het event in een eigen startvak, direct in de ochtend vlak na de wedstrijdlopers. De vervroegde inschrijvingstermijn voor leden is eveneens van maandag 16 maart 9.00 uur t/m maandag 30 maart.


Reguliere inschrijving
Alle overige hardlopers kunnen zich vanaf maandag 6 april inschrijven voor de 35e editie van de Dam tot Damloop, bedrijven vanaf 9.00 uur en individuele lopers vanaf 12.00 uur. De 10 Engelse Mijl, het hoofdonderdeel van het evenement, is al zestien jaar op rij uitverkocht. Snel aanmelden wordt dus aangeraden! Gelijktijdig start ook de inschrijving voor de Damloop by night (op zaterdagavond 19 september) en de Mini Dam tot Damlopen (zondag 20 september). Meer informatie: www.damloop.nl.


Dam tot Dam Weekend
Het Dam tot Dam Weekend is met 83.000 deelnemers het grootste sportieve weekend van Nederland. Le Champion organiseert op 19 september de Dam tot Dam Wandeltocht met 15.000 deelnemers en op zondag 20 september de Dam tot Dam FietsClassic met 5.000 deelnemers. Inschrijven voor deze evenementen is vanaf maandag 16 maart mogelijk op www.damtotdamwandeltocht.nl en www.damtotdamfietsclassic.nl.