KOOG AAN DE ZAAN - Fiona Hoogmoed van Atelier In de Hoge Hoed biedt nu ook een innovatieve manier van portretkunst maken. Je kan nu met behulp van een persoonlijke foto een prachtig portretschilderij maken van je geliefden, kinderen, huisdieren of idolen, met behulp van lichtprojectie en onder de deskundige begeleiding van Fiona. Op deze manier kan werkelijk iedereen een goed lijkend portret schilderen. Een prachtig en persoonlijk cadeau of aandenken.


Fiona legt uit: "Een portret van iemand schilderen is een prachtige manier om emoties, persoonlijkheid en liefde vast te leggen op het canvas. Met deze techniek kunnen klanten zelf een uniek en betekenisvol schilderij te maken. Ook heel leuk om het schilderij aan iemand cadeau te geven of om een persoonlijk aandenken aan de muur te hebben". In haar fijne, lichte atelier in Koog aan de Zaan verwelkomt Fiona iedereen die zijn eigen meesterwerk wil creëren.

Het proces is relaxed en persoonlijk. Je brengt een foto mee van de persoon die je wilt schilderen. Fiona begeleidt je stap voor stap in het vertalen van die afbeelding naar een meesterwerk op het doek van 50 bij 50 cm. Er is ruim keuze uit combinaties van kleuren acrylverf. Het is ook mogelijk om met een groep van max. 10 personen een portret te komen schilderen. Met de actiecode PORTRET10 krijg je nu €10,- korting per workshop bij online reservering op www.indehogehoed.nl/portret-schilderen.

Naast Levensecht Portret schilderen biedt Fiona ook altijd leuke creatieve schilderworkshops en schilderlessen aan, waarbij het ontspannen creatief bezig zijn net zo belangrijk is als het resultaat. In januari dinsdagmiddag 9 januari en woensdagavond 10 januari) begint er ook een 6-weekse cursus keramiek en op woensdag 10 januari een nieuwe schildercursus voor de jeugd (7 t/m 13 jaar). Bij beide cursussen is nog plek. In de lessen en workshops zijn altijd alle materialen en een drankje inbegrepen. Je hoeft dus niets zelf mee te nemen.

Neem contact op met Atelier In de Hoge Hoed om een afspraak te maken om zelf een portret te schilderen en je eigen artistieke reis te beginnen of kijk op de website voor meer informatie over de dagen en tijden van alle lessen en workshops.

Tel/Whatsapp: 06-50428820

www.indehogehoed.nl

fiona@indehogehoed.nl