AMSTERDAM - In 60 neemt choreograaf Amos Ben-Tal het publiek mee in een hypnotiserende ervaring over de sociale en persoonlijke beleving van tijd.

Met een stortvloed aan beweging, geluid, licht en woorden trekken Ben-Tal en de fantastische dansers het begrip vakkundig uit elkaar. In een tijdsbestek van zestig minuten deelt het publiek momenten van verstilling, druk, hoop en verlangen. Een voorstelling waarin niet alleen de structuur maar ook het mysterie van tijd wordt blootgelegd.
OFFprojects is een collectief van voormalig dansers van het Nederlands Dans Theater dat zich verzamelt rondom het werk van choreograaf en componist Amos Ben-Tal. 60 is ontwikkeld in nauwe samenwerking met ICK Amsterdam, een platform voor hedendaagse dans.
De pers was lovend over 60: mateloos fascinerend; uitstekende dansers; doordacht vakmanschap; smaakvol en veelzijdig; intens en spannend.

De voorstelling is te zien in Theater De Verbeelding – P3, Purmersteenweg 17-19 t/o het Stadhuis in Purmerend. Kaarten kosten 15,50 euro (vriendenpas/CJP/65+ 13,50 euro), incl. reserveringskosten. Kaartverkoop via www.theaterdeverbeelding.nl of via De Verbeelding reserveerlijn, tel. 0299 411234. Volg De Verbeelding ook op Facebook en Instagram.