Het Noord-Hollandse SEO- en SEA-bureau Semwerkt is ook in 2023 weer uitgeroepen tot Google Premier Partner. Daarmee behoort het bureau tot de beste drie procent Google Partners van Nederland. Een hoger niveau valt binnen het Google Partner-programma niet te behalen en de specialisten bij het bureau zijn dan ook ontzettend trots op deze positie.

Wat doet Semwerkt?
Semwerkt is een online marketingbureau in Hoorn dat in 2014 is opgericht door Sun Walenkamp. Het bedrijf biedt de volgende diensten:

● Zoekmachine-optimalisatie (SEO);

● Zoekmachine-adverteren (SEA);

● Conversieratio-optimalisatie (CRO);

● Social advertising;

● Content marketing.

Wat houdt het in om Google Premier Partner te zijn?
Semwerkt is Google Premier Partner. Zo’n titel krijg je niet zomaar. Om opnieuw een Premier Partner Badge te behalen, moesten alle medewerkers van Semwerkt ook in het afgelopen jaar weer hard aan de slag. De SEO-specialisten en SEA-specialisten hebben allemaal hun Google-diploma’s binnengesleept en verder zijn (bijna) alle medewerkers gespecialiseerd in Google Adwords. Maar het hebben van een Google Premier Partner Badge begunstigt niet alleen de medewerkers van Semwerkt. Ook voor de klanten van het online marketingbureau brengt deze status voordelen met zich mee. De specialisten van Semwerkt krijgen namelijk toegang tot waardevolle informatie van Google en zijn als één van de eerste bedrijven op de hoogte van nieuwe functies binnen de zoekmachine. Zo garanderen zij dat ze weten waar ze het over hebben als het gaat om zoekmachine-marketing.

Welke erkenningen heeft een online marketingbureau?
Naast het behalen van Google Premier Partner-status, is Semwerkt in 2023 ook Microsoft Advertising Partner. Dit betekent dat de specialisten van het online marketingbureau niet alleen veel weten over Google, maar dat ze ook met betrekking tot Bing (de zoekmachine van Microsoft) een streepje voor hebben. Verder is Semwerkt sinds 2019 een erkend leerbedrijf en herken je de deskundigheid van dit bedrijf aan het Online Marketing Keurmerk, waardoor je als klant zeker weet dat je in zee gaat met een betrouwbare, specialistische partij. Wil je meer weten over het online marketingbureau Semwerkt? Bezoek dan www.semwerkt.nl.