PURMEREND - Dinsdag 20 februari is stadspromotie officieel overgedragen aan Stichting Purmerend 2000 Plus. De ondertekening werd gedaan door wethouder Mario Hegger en Daniël Pardoen van Stichting Purmerend 2000 Plus.

De feestelijke ondertekening vond plaats bij Spijkerman Eten en Drinken aan de Neckerdijk. Wethouder Mario Hegger gaf een korte terugblik op wat er de afgelopen jaren is gedaan op het gebied van stadspromotie, waarna Daniël Pardoen van Stichting Purmerend 2000 Plus de aanwezigen meenam naar hoe zij stadspromotie gaan vormgeven. Daarna volgde de ondertekening.

Over stadspromotie

De afgelopen jaren is door verschillende partijen in de stad hard gewerkt aan de promotie van Purmerend. Zo heeft een klankbordgroep zich onder andere beziggehouden met ‘Het Verhaal van Purmerend’ en het opzetten van een marketingplan. Dit plan vormde de basis voor de gemeenteraad en partijen in de stad om geld beschikbaar te stellen.

Zowel Mario als Daniël zijn van mening dat stadspromotie niet alleen van de gemeente is, maar juist van de hele stad. Daarom is het nu overgedragen aan Stichting Purmerend 2000 Plus.