Met meer dan dertig jaar ervaring in haarstyling is Graham Stone niet zomaar een stylist, hij is een ambachtsman. Zijn schaar is zijn gereedschap en jouw haar is zijn canvas. Graham heeft zijn leven gewijd aan het vak, evolueert met de trends en respecteert de tijdloze aspecten van haarstyling.


In elke snit en kleur zijn Grahams precisie en aandacht voor detail duidelijk zichtbaar. Hij gelooft dat een geweldig kapsel de hoeksteen van zelfvertrouwen is, en het is deze filosofie die zijn carrière heeft geleid en zijn reputatie als een van de meest gewilde stylisten in de gebieden in en rond Amsterdam heeft versterkt.

Graham is opgeleid in een verscheidenheid aan technieken en stijlen en is bedreven in alles, van subtiele trims die de integriteit van uw haar behouden tot complete transformaties die het nieuwste op het gebied van haarmode weerspiegelen. Zijn expertise ligt niet alleen in het stylen van haar, maar ook in het begrijpen ervan; van de textuur tot de natuurlijke flow, hij werkt met je haar om het beste naar voren te brengen.

Klanten waarderen Graham evenzeer vanwege zijn luistervaardigheid als zijn talent als kapper. Hij gelooft dat communicatie de sleutel is tot een succesvolle relatie tussen stylist en klant, waarbij ervoor wordt gezorgd dat elke sessie collaboratief is en dat elke stijl een weerspiegeling is van het individu.

Bovenal waardeert Graham het vertrouwen dat klanten in zijn handen stellen. Het is een vertrouwen dat is verdiend door jarenlange consistente, persoonlijke service – een kenmerk van Stone Hair Studio. Of u nu op zoek bent naar een frisse nieuwe look of een nauwgezet onderhoud, Graham staat klaar om u te verwelkomen in de studio die zijn naam draagt ​​en zich inzet voor uitmuntendheid op het gebied van haarstyling.

Nu is Stone Hair Studio ook gevestigd in Purmerend op de van IJsendijkstraat 144G.

Stone Hair Studio, gelegen in Purmerend, op korte afstand ten noorden van Amsterdam, biedt een ontsnapping naar een wereld van haarstylingkunstenaarschap. Met gratis parkeergelegenheid zorgt onze studio ervoor dat uw bezoek van begin tot eind probleemloos verloopt.

Voor de momenten waarop u de studio niet kunt bezoeken, biedt Graham een ​​handige mobiele service om zijn expertise rechtstreeks bij u aan de deur te brengen. Omarm de luxe van haarstyling op het hoogste niveau, zowel in het comfort van zijn chique studio als bij u thuis.


Neem gerust contact op met Stone Hair Studio via telefoon of WhatsApp. Diensten uitsluitend op afspraak.

06-87892509

Tot ziens Graham

Stone Hair Studio Purmerend by Graham Stone
Van IJsenstraat 144G
1442CS Purmerend
https://stonehairstudio.nl/