Doorgaan, omdat je hoofd je vertelt dat dit ook echt nog moet. Ondanks dat je eigenlijk geen fut meer hebt. Overkomt jou dat ook wel eens? Zelf de keuze maken of je iets wel of niet gaat doen, waardoor je zelf het heft in handen neemt. Of voel jij je vaak een speelbal van de omgeving?

Geen tijd om de dingen te doen die jij belangrijk vindt, omdat er van zoveel kanten een beroep op je wordt gedaan. Heb jij regelmatig het gevoel dat je niet toekomt aan de dingen die voor jou zo waardevol zijn? Of weet je eigenlijk zelfs niet meer welke dingen dat zijn?

Wil jij begrijpen waarom je hoofd zegt dat je door moet gaan en beseffen hoe belangrijk het is om dat brein (en daarmee je lijf) wat meer rust te gunnen?
Waardoor je je energieker voelt en minder lang in de moet-modus blijft en juist kiest voor wat voor jou echt belangrijk is. Wil jij begrijpen waarom je regelmatig zoveel moeite hebt om zelf je keuzes maken en beseffen hoe belangrijk het is om je eigen grenzen te bewaken?
Waardoor je je vrijer voelt en juist kiest voor wat voor jou echt belangrijk is?

Wil jij onderzoeken wat jij echt belangrijk vindt en daarvoor ook echt tijd voor hebben? Waardoor jij je gelukkiger en meer verbonden voelt met de mensen en dieren om je heen?

Overweeg dan eens de training Rust in je Leven. Daarin komen al deze onderwerpen aan bod en
· ontdek je hoe en waarom ons brein ons vaak tegenwerkt
· ontdek je hoe doorgaan en piekeren bij jou ontstaat
· leer je rustmomenten in te bouwen die in jouw leven passen, waardoor je ze ook daadwerkelijk in kunt zetten
· leer je hoeveel effect drukte op je lichaam heeft
· leer je hoe onverwachte situaties minder impact op je gaan hebben
· leer je hoe je ruimte maakt voor wat voor jou echt belangrijk is
· gebruik je allerlei creatieve technieken om op een zachte manier naar boven te halen wat bij jou de aandacht vraagt
· merk je op hoe creatieve werkvormen je gedachten tot rust kunnen brengen

De eerstvolgende training start donderdag 12 september en er zijn nog een paar plekjes vrij. Gun jij jezelf meer rust en balans in je leven? Kijk dan eens op https://www.kerineke.nl/training/