NOORD HOLLAND - Twintig studenten van het ROC Horizon College hebben in samenwerking met Lange Frans een bijzonder muzikaal nummer en een videoclip gemaakt.

De muziek en het verhaal in de videoclip zijn gebaseerd op de nieuwe visie van het Horizon College. Het samenwerken tussen diverse opleidingen en studenten en het verzorgen van masterclasses, waarvan die van Lange Frans er één was, is een verdere uitwerking van de nieuwe strategische visie. Aan het project werkten studenten en Lange Frans op alle fronten samen. De clip bij het nummer ging maandag 5 februari officieel in première in het stadion van AZ in Alkmaar.

Het Horizon College, met vestigingen in Alkmaar, Hoorn, Heerhugowaard en Purmerend, riep studenten op om mee te doen met de masterclass van Lange Frans. In drie sessies werd de muziek en de tekst geschreven en de videoclip opgenomen. Voor de studenten een enorme kans om hun talenten op het gebied van muziek en videoproductie te laten zien. Samen werken, resultaat gericht werken en boven jezelf uitstijgen waren belangrijke ingrediënten tijdens de masterclass. Vol enthousiasme gingen de mbo-studenten met elkaar aan de slag en het resultaat mag er zijn.

Benieuwd wat zij hebben gemaakt, bekijk de clip.

Supertof

Lange Frans is trots op het resultaat. ‘De studenten hebben fantastische talenten laten zien en zich in korte tijd enorm ontwikkeld. Het resultaat is voor mij boven verwachting. De sfeer was goed en de studenten waren hartstikke enthousiast. Naast dat zij van mij hebben geleerd, hebben de studenten mij ook geïnspireerd. En dat is supertof om mee te maken.’

Blijf bij de les

Binnenkort is de HC Masterclass met het nummer Blijf bij de les ook op Spotify te beluisteren. Bekijk hier de korte versie van de clip

Meer weten over de nieuwe visie van het Horizon College, lees hier over de visie.