PURMEREND - Omdat de overheid de grootste werkgever van Nederland is, is het niet verwonderlijk dat je veel vacatures vindt bij de ‘B.V. Nederland’. Hoewel er nog wel wat vooroordelen aan het idee van werken bij de overheid kleven, is het Rijk een fantastische werkgever. Er is bijvoorbeeld genoeg uitdaging en voldoening te vinden in een functie bij de overheid. Wat in deze economisch minder zekere tijden een prettig idee is, is dat het werk van de overheid altijd zal blijven bestaan. Ben jij toe aan de volgende stap in je carrière en wil je werken als gedetacheerde via het award winning bureau Joinuz dat actief is op het gebied van detachering in zorg en overheid? Lees dan snel verder, want in dit artikel zetten we bij het Purmerends Dagblad de voordelen van werken bij Rijksoverheid voor je op een rij.


Een bijdrage leveren aan de maatschappij
Het feit dat je in veel gevallen echt een bijdrage levert aan onze maatschappij, is een van de mooiste voordelen aan het werken bij de overheid. Je hebt een prachtige kans om echt iets voor anderen te betekenen met een baan in bijvoorbeeld de domeinen wonen, werken, klimaat, veiligheid, volksgezondheid, cultuur en onderwijs. Het is bij deze werkgever vaak makkelijker om je medemens te helpen dan wanneer je in de commerciële sector soms alleen maar werkt om je target te halen. Natuurlijk geeft het je ook enorm veel voldoening om klaar te staan voor anderen.

Profiteer van goede (secundaire) arbeidsvoorwaarden
Je profiteert van de goede arbeidsvoorwaarden die bij de overheid standaard zijn als je aan de slag gaat voor de Rijksoverheid. Daarbij gaat het onder andere over de salarisschaal waarin je – bij goed functioneren - ieder jaar een trede omhoog gaat. Daarnaast gaat het over een collectieve verzekering en een goede pensioenopbouw. Verder is de overheid zeer flexibel als het gaat om werkuren. In overleg kun je je werkdag later of eerder beginnen en ook weer later of eerder naar huis. Ook vanuit huis werken is in veel gevallen geen enkel probleem.

Werken als gedetacheerde bij de overheid
Steeds meer functies bij de overheid worden ingevuld op basis van detachering. Werken als gedetacheerde via Joinuz geeft jou een mooie kans om aan de slag te gaan bij de grootste werkgever van Nederland. Als je via dit detacheringsbureau dat actief is in het hele land wordt gedetacheerd bij de overheid, kom je in dienst bij Joinuz. Die biedt je een passend salaris en daarnaast geniet je extra voordelen, zoals een leaseauto, opleidingsmogelijkheden en een sportabonnement. Bovendien heeft Joinuz doorlopend interessante vacatures bij de overheid. Wil je weten welke vacature bij jou past en ben je benieuwd welke voordelen van werken bij de overheid er nog meer zijn? Kijk dan snel naar het vacature-aanbod op de website.

Staat de functie waar jij naar op zoek bent er op dit moment niet tussen of heb je een vraag?
Bel Joinuz op nummer 0299 764 446 of maak een afspraak op een van de vestigingen in Purmerend, Gouda of Apeldoorn.