PURMEREND - Samen met nog 14 andere organisaties en bedrijven kookt het WerkgeversServicepunt Zaanstreek-Waterland mee met de Smaak van Waterland op zondag 15 april 2018 in het Poppodium P3, Purmerend. De opbrengst van dit evenement gaat naar de Purmerendse stichting Special Forces.

Special Forces initieert en organiseert sport voor mensen met een verstandelijke beperking en een aan autisme verwante stoornis binnen de reguliere sportverenigingen. De opbrengst gaat specifiek naar jongeren uit Purmerend, Beemster en Waterland die in juni 2018 gaan deelnemen aan de Special Olympics in de Achterhoek.

Deelname

Het WerkgeversServicepunt Zaanstreek-Waterland (WSP) is een regionaal samenwerkingsverband van gemeenten en UWV. Het WSP werkt samen met veel partners op de arbeidsmarkt, zoals ondernemers, uitzendbureaus, het onderwijs, diverse hulpverleningsinstanties en welzijnsorganisaties. Het WSP neemt graag de uitdaging aan om het beste gerecht te maken tussen de andere bedrijven. Medewerkers van de gemeente Purmerend, Beemster en Waterland en van het werkbedrijf Werkom maken deel uit van het enthousiaste kookteam.

Gerecht

Wat het gerecht precies is, blijft nog even geheim. De ingrediënten komen van Waterlandse bodem en het gerecht is samengesteld met ondernemerszin en veel enthousiasme door medewerkers van het WSP.

Smaak van Waterland

Vanaf 15.00 uur zijn de keukens open in P3 en is iedereen van harte welkom. De entree is 4 euro. Ook is er een kinderprogramma. Kijk voor meer informatie en om kaarten te kopen op www.smaakvanwaterland.nl. Smaak van Waterland is ook te volgen op Facebook en Instagram.