Onbewolkt15.3 ℃

BYKS Opleiding & Training in Zuid-Scharwoude

BYKS

is een onafhankelijk opleidingsinstituut gespecialiseerd op het gebied van Arbeidsomstandigheden en (bedrijfs-)veiligheid.

De kernactiviteiten bestaan uit het geven van praktische veiligheidsopleidingen en trainingen. Hierbij moet u onder andere denken aan opleidingen en herhalingen Bedrijfshulpverlening, Eerste Hulp verlener (EHBO), Basic Life Support (Reanimatie), bedienaar AED (Automatische Externe Defibrillator) en Kleine Blusmiddelen.

Ook verleent B Y K S een aantal services zoals ondersteuning bij het aanvragen van een gebruiksvergunning, het maken van een Risico Inventarisatie & Evaluatie (RI&E), het Plan van Aanpak en het Bedrijfsnoodplan. De noodzakelijke Ontruimingsoefeningen zitten ook in ons aanbod. Ontzorgen, om u dat te laten doen waar u goed in bent.

Uiteraard zijn ook alle gerelateerde cursussen Preventiefunctionaris, Hoofd Bedrijfshulpverlener, Ploegleider BHV of VCA bij ons te volgen.

Ook buiten het veiligheidsgebied zijn we actief in opleidingen en trainingen.Innovatief, Inspirerend en als een maatwerkpak voor U ontwikkeld, geschreven en getraind dat is BYKS

Zoek een bedrijf in Purmerend:

Adres
Rietvoorn 21
1722 HX  Zuid-Scharwoude
Mobiel
0623288574
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

1 Reviews


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over BYKS Opleiding & Training. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

ONZEPARTNERS
logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map