Lichte regen24.9 ℃

De Alkmaarse Glazenier in Alkmaar

Bezoekadres:

De Alkmaarse Glazenier

Appelsteeg 1
1811NA Alkmaar
072-5152160
info@dealkmaarseglazenier.nl
http://www.dealkmaarseglazenier.nl
Welkom bij de Alkmaarse Glazenier

De Alkmaarse Glazenier is sinds 1980 een vertrouwd adres op het gebied van alle soorten glas in lood en gebrandschilderd glas.

Dit kan varieren van de ouderwetse glas in lood schuifdeuren en bovenlichten tot glas in lood koepels van 15 meter doorsnede. Art Deco, Jugendstil, Moderne en Eigentijdse ontwerpen voeren wij op ambachtelijke wijze uit.

Uiteraard voeren wij alle soorten Restauraties uit m.b.t. glas in lood en gebrandschilderd glas.

Voor de liefhebber is er een grote voorraad antieke glas in lood panelen voor hergebruik of als " donor " te gebruiken van niet meer te verkrijgen glas .Dit komt bij met name bij restauratie en reparatie goed van pas.

Honderden soorten gekleurd glas in vele structuren en diverse loodprofielen staan tot onze beschikking. Nadat er voor U een ontwerp gemaakt is wordt in overleg hieruit de juiste keuze gemaakt.

OVGDe Alkmaarse Glazenier is lid van de ondernemers vereniging van glazeniers.Het doel van deze vereniging is het behoud van ambachtelijk vakmanschap, uitwisseling van kennis en informatie en garant staan voor een kwalitatief goed product, dat onder verantwoordelijke omstandigheden is vervaardigd door goed opgeleide mensen.

Roel Hildebrand heeft alle benodigde certificaten en daarmee ook het diploma glazenier behaald in het E.V.C. traject van de O.V.G.

Wij zijn een relatief klein glas in lood atelier met 2 vaste en 3 partime medewerkers.

Ons atelier kent geen geheimen, kom langs en laat u vrijblijvend voorlichten. Een oud ambacht in een oud pand in het centrum van Alkmaar.

Foto's van De Alkmaarse Glazenier

De Alkmaarse Glazenier image 1
De Alkmaarse Glazenier image 2
De Alkmaarse Glazenier image 3
Beoordelingen

Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over De Alkmaarse Glazenier. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

ONZEPARTNERS
logo

CONTACT

Hoofdvestiging:
H.P. Berlageweg 8
1703 DG Heerhugowaard

Social media
RSS Feed

Online dagbladen

map