Onbewolkt18.6 ℃

Erica Kraan - Art in Tuitjenhorn

Erica Kraan - Art

Erica Kraan (1965) is beeldend kunstenaar. Ze maakt vooral figuratieve beelden van klei. Deze zijn te koop. In de Ondernemerscentrale in Tuitjenhorn, waar haar atelier gevestigd is, zijn deze te zien, indien ze niet elders in expositie staan.

Ze werkt voornamelijk met klei.

Ze heeft les gehad van Monique Vink, Alberto Bustos, Natasja Bennink, Eddy Roos, Carien van Dongen, Sanne van Tongeren, Alex Kafoussias, Marco degl’Innocenti en volgt nog regelmatig workshops.

Je kunt bij haar workshops en lessen boetseren volgen in het atelier in de Ondernemerscentrale, Oostwal 2, in Tuitjenhorn. Informatie hierover tref je uitgebreid op www.ericakraan-art.com en op Facebook onder de naam Erica Kraan – Art.

"Het scheppen van een mooi of leuk beeld geeft mij veel voldoening. Mijn fascinatie ligt bij de anatomie; menselijke figuren, die ik graag op allerlei manieren beeld geef in klei en soms in brons. Daarbij spelen houding en emotie een rol. De ene keer zeer gedetailleerd, de andere keer zegt beweging genoeg. Ook maakt ik dieren, organisch en abstract werk. Vrouwelijk naakt heeft mijn voorkeur, graag werk ik met een model. Steeds ben ik op zoek naar een nieuwe uitdaging om mijn grenzen te verleggen en nieuwe technieken te leren".

Tevens is zij voorzitter van de Stichting Keramisten Noord-Holland, bestuurslid van het KCARS en leermeester van de Ambachtsacademie

Erica Kraan – Art, De Ondernemerscentrale Oostwal 2, 1747EZ Tuitjenhorn, tel. 0612729948. mail: info@ericakraan-art.com

Foto's van Erica Kraan - Art

Erica Kraan - Art image 1
Erica Kraan - Art image 2
Erica Kraan - Art image 3
Erica Kraan - Art image 4
Erica Kraan - Art image 5

Zoek een bedrijf in Purmerend:

Adres
Oostwal 2
1747 EZ  Tuitjenhorn
Mobiel
06-12729948
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

2 Reviews


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Erica Kraan - Art. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

ONZEPARTNERS
logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map