ALMERE - FC Volendam heeft op de valreep een puntje gepakt bij Almere City FC. Door een doelpunt in blessuretijd van Robert Mühren werd het 1-1 in het Yanmar Stadion.

Voor de rust was Cathline het dichtst bij de openingstreffer, maar zijn schot uit de draai en een poging na een snelle uitbraak werden gekeerd door doelman Backhaus. FC Volendam stichtte het nodige gevaar via schoten van Johnson en Vivaldo.

De bezoekers, die in december voor het laatst wonnen, leken het duel gaandeweg de tweede helft naar zich toe te trekken, maar Benamar, Hoeve, Buur en Le Roux kregen de bal er niet in. Almere City scoorde wel via een kopbal van Nalic en dacht daarmee de winnende te hebben gemaakt, maar na doorzetten van invaller Mühren werd het alsnog gelijk.