De horeca is dicht en ook scholen, verzorgingstehuizen en de kinderopvang hebben hun deuren moeten sluiten! de afgelopen week volgden steeds meer bedrijven en instanties hun voorbeeld, alles met het doel om het virus zo snel mogelijk in te dammen. Ook wordt het steeds stiller op straat, ik zag zelfs foto's van een lege Dam in Amsterdam en een lege Leidsestraat voorbij komen op internet, iets wat tot vorige week ondenkbaar was. Amsterdam leefde toch altijd 24 uur per dag? Maar nu in deze tijd van crisis zijn opeens de meest ondenkbare situaties realistisch geworden!

We horen via de radio en tv over bedrijven die massaal in de problemen komen, dit vooral door het opeens wegvallen van hun totale omzet, maar ook van nieuwe ontwikkelingen in de diverse branches, ook blijken gemeentes binnen een paar uur een besluit te kunnen nemen en ondernemers waar mogelijk tegemoet te komen. Waarom kan dat in andere tijden niet?

Overal hoor je ook dat het nu voor ondernemers zaak is om bovenop je debiteuren te zitten en te zorgen dat je facturen snel de deur uit gaan en ook, in het belang van de economie, snel betaald worden! Dit zodat jezelf ook je facturen kunt voldoen!

Mocht je nu problemen hebben met het innen van jouw facturen? Weet dan dat het Nationaal Incasso Bureau gewoon doorwerkt! Juist in deze tijden waarin dat zo belangrijk is! Hulp Nodig? bel gerust 088-12 22 200 Wij zijn er voor jullie!

En tot slot wensen wij iedereen in Nederland heel veel sterkte en wijsheid toe in deze zeer vreemde en moeilijke tijd!