PURMEREND - Zondagmiddag 13 november is een ‘ongeduldig publiek’ vanaf 6 jaar welkom in Theater De Verbeelding voor de voorstelling Het Kado, als het ware.

Een spannende toneeltrip met fysiek spel in een inventief decor, waarin wordt gespeeld met verwachtingen en getoverd met de tijd. Deze ode aan het wachten is geïnspireerd op de klassieker Wachten op Godot van Beckett.
Het Kado, als het ware is de eerste voorstelling van het nieuwe theatergezelschap Als Het Ware van de bekende (jeugd)theatermakers Marianne Kuijper en Job Raaijmakers. Zij produceren eigenzinnige familievoorstellingen waarin gespeeld wordt met de waarheid (als het ware). Prikkelende maatschappelijke onderwerpen worden vertaald naar een absurd-filosofische verhaal; complexe thema’s omgetoverd in toegankelijk theater.

De voorstelling is te zien in Theater De Verbeelding – P3, Purmersteenweg 17-19 t/o het Stadhuis in Purmerend. Kaarten kosten € 11,50, kinderen tot 13 jaar € 8,50 incl. reserveringskosten. Kaartverkoop via www.theaterdeverbeelding.nl of via De Verbeelding reserveerlijn, tel. 0299 411234. Volg De Verbeelding ook op Facebook en Instagram.