PURMEREND - Bij hun vorige voorstelling Kuikens van Beton stonden de bezoekers bij De Verbeelding zowat op de banken van enthousiasme! Dat kan nu weer want Zoutmus is terug met een nieuwe absurdistische muziektheatervoorstelling.

Ze breiden hun wereld uit en zetten alles in de tweede versnelling. Méér muziek, méér sceyenes en minder ellenlange potjes monopoly. Hoe gaat het met de maffia-slak? Goed? Is er nog steeds een aap die weggehaald moet worden? WE WETEN HET NIET! We weten wel dat de sceyenes steeds zullen ontsporen, dat er een hele serieuze vergadering-sceyene in zit, dat de muziek de boventoon voert en dat we nog dieper het zoute universum induiken.

Met hun nieuwe voorstelling gaat Zoutmus precies verder waar ze gebleven zijn. WAAR DAN? HELEMAAL NERGENS! De onnavolgbare wereld van Zoutmus blijkt een gat in de muur. Zoutmus neemt je mee in een avondvullende show vol spektakel, live muziek, verwarring en laat je lachen tot je tanden in de fik vliegen.

Over Kuikens van beton:
De Volkskrant****: “Wie eens echt verrast wil worden: waag de gok en stap het universum van Zoutmus binnen.”
Het Parool: "Uitstekende acteurs die elkaar blindelings vinden in deze chaotische onzin.”
Met Colin Linnekamp, Houk van Warmerdam, Mees van Warmerdam, Thijs Felperlaan en Jules Timmers

zoutmus.nl

De voorstelling is te zien in Theater De Verbeelding – P3, Purmersteenweg 17-19 t/o het Stadhuis in Purmerend. Kaarten kosten 16,50 euro (vriendenpas/CJP 14,50 euro), incl. reserveringskosten. Kaartverkoop via www.theaterdeverbeelding.nl of via De Verbeelding reserveerlijn, tel. 0299 411234. Volg De Verbeelding ook op Facebook en Instagram.