PURMEREND - Muziek maken en beleven met je kindje is niet alleen heel erg leuk maar je stimuleert er ook de taalontwikkeling van kinderen mee. Daarom organiseert de Bibliotheek maandelijks een ontspannen en actief muzikaal uurtje in de Bibliotheek Beemster. Op zaterdag 5 december van 10.15 – 11.00 uur is er weer een bijeenkomst in de reeks Boek, muziek en beweging bijeenkomsten onder leiding van Diana Veldkamp.

Diana Veldkamp is Muziek op Schoot docent en zij begeleidt een Boek, muziek en beweging voor kinderen van 3 en 4 jaar oud in de Bibliotheek Beemster. Samen met papa, mama, oma, opa of een andere volwassene beleven de kinderen een heerlijk ontspannen én actief muzikaal uurtje. Ieder maand is er weer een ander thema. De bijeenkomsten zijn gratis maar i.v.m de coronamaatregelen is aanmelden vooraf verplicht. Aanmelden kan via www.bibliotheekwaterland.nl/kaartverkoop en één kaartje is voor een kind en begeleider.

Kinderen tot 18 jaar kunnen gratis lid worden van de Bibliotheek en betalen geen te laat geld. Kijk voor meer Baby en Peuteractiviteiten in de Bibliotheek op www.bibliotheekwaterland.nl/boekstart

De Bibliotheek Beemster is gevestigd aan de Tobias de Coenestraat 4 Middenbeemster. De openingstijden zijn maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag van 10.00 – 17.00 uur en zaterdag van 11.00 – 14.00 uur. Bij bezoek aan de Bibliotheek is een mondkapje nodig en wordt iedereen gevraagd zijn handen te reinigen.