PURMEREND - De medewerkers en de bezoekers van de Bibliotheek Purmerend sluiten een roerig jaar af. Een ingrijpende externe verbouwing van kantoorpand naar appartementen boven de Bibliotheek die meer dan een jaar duurde is nu helemaal afgerond. En het nieuwe fraaie serviceplein op de begane grond is in afgelopen weken in gebruik genomen. Vrijdagmiddag 13 december zijn de nieuwe bewoners, de vaste bezoekers en alle andere belangstellende van harte uitgenodigd bij de informele opening van het nieuwe serviceplein.

De Bibliotheek wil graag iedereen die ondanks de geluidsoverlast en soms lastige bereikbaarheid van collectie, diensten en afdelingen in het gebouw bedanken voor het geduld en uitnodigen om te komen kijken hoe mooi het is geworden in de Bibliotheek Purmerend. Bij de opening is er een barista-service die voor iedere bezoeker gratis een biologisch en verantwoord kopje koffie of thee maakt. Er is limonade voor de kinderen en lekkere traktatie voor iedereen die nu even niet aan de lijn doet. Nieuwe klanten én de nieuwe buren van de appartementen boven de Bibliotheek krijgen deze middag 20% korting als zij zich inschrijven als lid van de Bibliotheek.

Opening nieuwe serviceplein is op vrijdag 13 december tussen 15.30 – 17.30 uur toegang en versnaperingen zijn gratis. De openingstijden van de Bibliotheek Purmerend zijn; iedere werkdag van 9.00 – 20.00 uur, op zaterdag van 10.00 – 16.00 uur en op zondag van 12.00 – 16.00 uur (met uitzondering van de feestdagen).

www.bibliotheekwaterland.nl