PURMEREND – Na 24 jaar komt er in het Makado winkelcentrum in Purmerend Wheermolen weer een Albert Heijn. De winkel vestigt zich op de plaats van de DEEN, aan het John F. Kennedyplein 73, op dezelfde plek van de Albert Heijn die in 1997 sloot. De nieuwe winkel opent op maandag 8 november om 16:00 uur. Supermarktmanager Mohamed Nkoubi en zijn team nodigen iedereen uit om langs te komen. “We vieren een gezellig feestje met onder andere mooie openingsacties en de bekende, levensgrote hamster. De eerste 150 klanten krijgen een leuke attentie.”

Alle medewerkers van de DEEN zijn nu in dienst bij Albert Heijn. Je ziet de vertrouwde gezichten terug in de nieuwe winkel. “De gezelligheid waar onze winkel zo bekend om staat, nemen we dus mee”, zegt Mohamed Nkoubi. Albert Heijn Makado krijgt het nieuwste winkelconcept met grote focus op vers, gemak en digitale innovaties. Onderdeel daarvan is een ruim opgezet versplein dat keuze gaat bieden uit een groot aantal verse producten. Ook komen er zelfscankassa’s. “Kom langs, we zien je graag vanaf maandag 8 november om 16:00 uur.”

Tijdens de verbouwing kun je alvast kennismaken met een Albert Heijn in de buurt: de XL aan de Burgemeester D. Kooimanweg 16.