PURMEREND - Vandaag ging de nieuwe Albert Heijn in Purmerend Wheremolen open. De winkel, een voormalige DEEN, zit in het Makado winkelcentrum. Supermarktmanager Mohamed Nkoubi: “Klanten wilden de opening graag met ons meemaken. Ze zijn onder de indruk. We krijgen enthousiaste reacties.” De komende tijd zijn er speciale openingsaanbiedingen. Ook is er een leuke actie waarbij je een boodschappenpakket ter waarde van 50 euro bij elkaar kunt sparen.


Albert Heijn Makado heeft het nieuwste concept, met grote focus op vers, gemak en digitale innovatie. Je vindt er een groot aanbod groente en fruit, onder andere afkomstig uit Noord-Holland zoals broccoli uit Andijk en peren uit Hem. Ook is er een ruim biologisch en vega(n) assortiment én kunnen klanten kiezen uit veel verschillende ultraverse maaltijden en verspakketten. Voor ontbijt, lunch en borrel zijn er diverse kazen uit binnen- en buitenland, vleeswaren, tapas en noten. De bakkerij biedt behalve heerlijk gebak ook een brede selectie afgebakken brood met uiteraard de bekende West-Friese bakkersbroden en krustiebroodjes van Bakkerij Pater.

Gemakkelijk en snel

De nieuwe Albert Heijn is zo ingericht dat klanten er gemakkelijk boodschappen kunnen doen. Bij alle producten hangen elektronische schapkaartjes en grote beeldschermen geven informatie over seizoensproducten en lekkere recepten. Er zijn zelfscankassa’s, waardoor het afrekenen nog sneller gaat. Mohamed Nkoubi: “Als klanten bij de gewone kassa willen afrekenen, kan dat natuurlijk.” Bij de servicebalie vind je onder andere het afhaalpunt van bol.com, een geldautomaat en een oplaadstation voor de OV-chipkaart. In de hal zit een Gall & Gall gemak met een compleet assortiment dranken in binnenlands en buitenlands gedistilleerd.

Veel keuze in prijs

Albert Heijn Makado biedt keuze in prijs. Naast de bekende A-merken en de voordelige AH Huismerken zijn er ook Prijsfavorieten. Dat zijn producten van topkwaliteit met een altijd lage prijs. “We hebben zo’n 1.250 Prijsfavorieten. Ze vallen goed op, je herkent ze aan het blauwe duimpje. Ook zijn er elke week meer dan 1.500 Bonusaanbiedingen op diverse producten, van groente en fruit tot brood en nog veel meer”, aldus de supermarktmanager.

Albert Heijn Makado aan het John F. Kennedyplein 73 in Purmerend is open van maandag tot en met zaterdag van 8:00 tot 21:00 uur, zondag van 9:00 tot 20:00 uur.