PURMEREND - In het Purmerendse winkelcentrum Weidevenne wordt het pand van DEEN momenteel verbouwd tot een Albert Heijn. De nieuwe winkel aan het Van Damplein 13 gaat maandag 27 september om 9:00 uur open. Supermarktmanager Thorsten Seeburger en zijn team nodigen iedereen uit om langs te komen. “We vieren een gezellig feestje met onder andere diverse mooie openingsacties en de bekende, levensgrote hamster. De eerste 150 klanten krijgen een leuke attentie.”

Alle medewerkers zijn nu in dienst bij Albert Heijn. Je ziet alle vertrouwde gezichten terug in de nieuwe winkel. “De gezelligheid waar onze winkel zo bekend om staat, nemen we dus mee”, zegt Thorsten Seeburger. Albert Heijn Weidevenne krijgt, als eerste Albert Heijn in Purmerend, het nieuwste winkelconcept met grote focus op vers, gemak en digitale innovaties. Onderdeel daarvan is een ruim opgezet versplein dat keuze gaat bieden uit een groot aantal verse producten. Ook komen er zelfscankassa’s. “In onze nieuwe winkel vind je behalve nieuwe ook veel bekende producten, zoals de bakkersbroden van bakkerij Pater, de knoflooksaus en de bloemen- en plantenafdeling. Kom langs, we zien je graag vanaf maandag 27 september om 9:00 uur.”

Tijdens de verbouwing kun je alvast kennismaken met een Albert Heijn in de buurt: de XL aan de Burgemeester D. Kooimanweg 16. Op 27 september gaat er nog een nieuwe Albert Heijn open. Deze winkel, ook een voormalige DEEN, zit in Landsmeer.