PURMEREND - Tijdens het dansfeest AquaDisco Glow in the dark! vrijdagavond 15 maart kunnen jonge kinderen genieten van afwisselend donkere sfeer, bijzondere verlichting en lichteffecten. Het zwembad roept de kinderen op in felgekleurde zwemkleding te komen. Alle kinderen ontvangen een Glow in the dark armbandje. Het personeel ontvangt de kinderen en blijft bij ze als lichtende voorbeelden.

In het recreatiebad van het Spurd-Leeghwaterbad klinken vanaf zeven uur swingende kinderhits en hitparadenummers. Wie niet danst kan van de luid klinkende muziek genieten tijdens het spelen of zwemmen in het water. Er drijven meerdere neon zwembanden in het bad. Er is ook een interactief springkussen met onder meer lichteffecten.

De deuren van het zwembad zijn voor de AquaDisco Glow in the dark! open vanaf 18.30 uur. Het dansfeest begint om 19.00 uur en duurt tot 21.00 uur. Kinderen kunnen vanaf heden muziek aanvragen via info@spurd.nl, hun keuze tijdens de openingstijden bekend maken aan de receptie van het Leeghwaterbad of vrijdagavond 15 maart vragen aan de dj.
Voor de toegangsprijs van € 5,50 is er veel swingende muziek, lekker zwemwater en een bijzondere lichtgevende sfeer. De toegangskaarten zijn inmiddels in de voorverkoop verkrijgbaar bij de receptie in het Leeghwaterbad.

Het muziek- en dansfeest trekt elke keer honderden bezoekers. Jonge muziek- en waterliefhebbers tot en met acht jaar of zonder zwemdiploma moeten tijdens de AquaDisco! in of bij het recreatiebad zijn vergezeld door een volwassene in zwemkleding.
Na vrijdag 15 maart is de eerstvolgende AquaDisco! 19 april.