PURMEREND - Vrijdagavond 18 oktober is er voor stoere kinderen in het zwembad in Purmerend het dansfeest AquaDisco Halloween!. Deze vrijdag voor de herfstvakantie krijgt het Leeghwaterbad ’s avonds een spannende sfeer door de aanwezigheid van zombies en spoken en het door LEDverlichting rood gekleurd water in het recreatiebad. Deze AquaDisco! is niet geschikt voor kinderen die snel bang zijn.


In de Halloweensfeer zijn de mensen van Spurd schrikwekkend gekleed en angstwekkend opgemaakt. Via een zogenoemde griezelhal komen kinderen bij de disco van de zombies. De populaire maandelijkse AquaDisco! is er voor kinderen tot en met veertien jaar.

Voor de AquaDisco! zijn de deuren van het zwembad in Purmerend vrijdag 18 oktober open vanaf 18.30 uur. De AquaDisco Halloween! begint om 19.00 uur en duurt tot 21.00 uur. Voor de toegangsprijs van € 5,50 is er in Halloweensfeer vette, spannende dansmuziek, liggen er pompoenen en is het water door LEDverlichting rood gekleurd. De toegangskaarten zijn inmiddels in de voorverkoop verkrijgbaar aan de receptie van het Spurd-Leeghwaterbad.

De kinderen kunnen zelf hun favoriete spannende muziek aanvragen via info@spurd.nl, aan de receptie van het Spurd-Leeghwaterbad of tijdens de AquaDisco! aan de dj. Hoe eerder de aanvraag er is, hoe meer kans dat de muziek is te horen tijdens de AquaDisco Halloween!.

Het muziek- en dansfeest trekt elke keer honderden bezoekers. Jonge muziek- en waterliefhebbers tot en met acht jaar of zonder zwemdiploma moeten tijdens de AquaDisco! in of bij het recreatiebad zwembandjes om én zijn vergezeld door een betalende volwassene in zwemkleding. Dit jaar is er na vrijdagavond 18 oktober nog twee keer AquaDisco! in het Spurd-Leeghwaterbad: 15 november en 20 december.