PURMEREND - Het muziek- en dansfeest AquaDisco! in het zwembad in Purmerend heeft vrijdagavond 19 april als thema het Wilde Westen. Cowboymuziek, cowboydans en interactief schieten als een cowboy maken de sfeer van het wilde westen.

In het recreatiebad van het Leeghwaterbad klinken vrijdagavond 19 april vanaf zeven uur naast countrymuziek kinderhits en hitparadenummers. De kinderen kunnen daar lekker op dansen of er van genieten tijdens het spelen of zwemmen in het water.

De deuren van het zwembad in Purmerend zijn voor de AquaDisco! open vanaf 18.30 uur. Het dansfeest begint om 19.00 uur en duurt tot 21.00 uur. Kinderen tot en met veertien jaar kunnen hun favoriete dansmuziek aan te vragen via info@spurd.nl, bij de receptie in het zwembad in Purmerend of tijdens de AquaDisco! bij DJ Jasper.

Voor de toegangsprijs van € 5,50 is er veel dansmuziek en lekker zwemwater. De toegangskaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij de receptie in het Leeghwaterbad. Jonge muziek- en waterliefhebbers tot en met acht jaar of zonder zwemdiploma moeten tijdens de AquaDisco! in of bij het recreatiebad zijn vergezeld door een (betalende) volwassene in zwemkleding.

Sportief en met plezier bewegen op jonge leeftijd bevordert een gezonde leefstijl. Het muziek- en dansfeest trekt elke keer honderden jonge bezoekers. Na 19 april is de volgende AquaDisco! in het Leeghwaterbad in Purmerend vrijdagavond 17 mei.