PURMEREND -Zondagmiddag 24 september om 14.00 uur staat de magische baby- en peutervoorstelling Koro Koro - 0,5/1,5 jaar - van de bijzondere Japanse choreograaf Makiko Ito in Theater De Verbeelding.

Koro Koro (Japans voor ‘iets rollends’) is een nieuwe babyvoorstelling van Makiko Ito. Deze bijzondere interactieve dansvoorstelling voor de allerkleinsten is een magisch spel, clownesk, dansant en muzikaal. De dansers en muzikanten lopen rond, rollen, glijden, springen en omringen je met klanken. Samen improviseren ze op de bewegingen en geluiden van het piepjonge publiek. Ter plekke ontstaat een ontroerende, unieke dialoog tussen artiesten, baby’s en peuters.

De voorstelling is te zien in Theater De Verbeelding – P3, Purmersteenweg 17-19 t/o het Stadhuis in Purmerend. Kaarten voor kinderen tot 13 jaar kosten € 8,50, volwassenen € 11,50, inclusief reserveringskosten. Meer informatie en kaartverkoop: theaterdeverbeelding.nl of via De Verbeelding reserveerlijn: T 0299 411234. Volg De Verbeelding ook op Facebook en Instagram.