PURMEREND - Barbecue liefhebbers opgelet! Op 1 maart 2022 opent dé barbecue specialist van Nederland haar winkel in Purmerend: BBQ Outside. De winkel zal op ruim 500 m2 alle bekende A-merken op het gebied van barbecues gaan verkopen. Klanten kunnen terecht voor het complete plaatje: van bijzondere winkelbeleving tot persoonlijk advies.


BBQ Outside gaat niet zomaar barbecues verkopen. De winkel is exclusieve deals aangegaan met bekende A-merken, zo wordt de winkel Big Green Egg Platinum dealer en exclusieve phantom dealer van Napoleon. Eén ding is zeker: aan goede service zal het bij BBQ Outside niet ontbreken. Klanten worden voorzien van advies op maat door echte barbecue specialisten. Samen met de klant wordt bepaald welk merk, type en maat barbecue het beste past bij de wensen.


De gezichten achter BBQ Outside is het gepassioneerde ondernemersduo Erik Kool en Martijn Meurs. Met hun frisse blik en gezonde ambitie begonnen ze anderhalf jaar geleden vanuit een schuur met het verkopen van houtskool. Al snel groeide hun hobby uit naar serieus werk. Ze pakten door en besloten het assortiment steeds verder uit te breiden op het gebied van barbecues en accessoires.


Het ondernemersduo vertelt: "In een tijd waarin veel online gekocht wordt, merken we dat er behoefte is aan persoonlijk advies op het gebied van barbecueën. Online is het lastig te zien of een barbecue bij iemand past, zoiets moet je ervaren. Het openen van een winkel voelt als een logische stap."


"Uit ervaring weten we dat barbecueën een belevenis is. Dat genot gunnen we iedereen. Hoe we dat in onze winkel laten terugkomen, verklappen we nog niet. Wel kunnen we zeggen dat we niet zomaar een winkel worden. Een bezoek aan BBQ Outside zal voelen als een dagje uit. Klanten kunnen vrijblijvend langskomen voor de winkelbeleving en/ of advies op maat. Het is ook mogelijk om vooraf een gratis en vrijblijvende afspraak te maken met een van onze barbecue specialisten. Onze hoogwaardige service en kennis van zaken maakt ons uniek in de branche."


De winkelopening wordt op 5 maart groots gevierd met een spectaculaire winactie; de eerste 100 klanten maken o.a. kans op een Kamado Joe Junior t.w.v. 550 euro. Daar blijft het niet bij, want de eerste 50 klanten krijgen bij aankoop van hun bestelling een zak houtskool cadeau t.w.v. € 10,-.


BBQ Outside wordt barbecue dealer van onder andere Big Green Egg, Kamado Joe, The Bastard, Napoleon, Braaimaster en Boretti. BBQ Outside is gevestigd op Edisonweg 17 in Purmerend en deelt de ingang met Grando Keukens. Parkeren kan voor de deur en is gratis.