PURMEREND - Barbecue liefhebbers opgelet! Op zaterdag 14 oktober organiseert BBQ Outside de derde editie van het BBQ Outside Festival. Alle toonaangevende merken zijn die dag van de partij. Klanten kunnen terecht voor een fantastische middag: van het proeven van heerlijke gerechtjes tot te gekke acties in de winkel.

De eerdere twee edities (in oktober 2022 en maart 2023) waren zo'n groot succes dat een derde editie niet kon uitblijven. Toonaangevende merken op het gebied van barbecueën komen met hun demo en de nieuwste producten naar Purmerend. Ontdek alles van Big Green Egg, The Bastard, Kamado Joe, Monolith Grills, Traeger Grills, OFYR en Napoleon Grills. Ook Saus Guru en The Sauce zijn aanwezig om hun rubs en sauzen te laten proeven aan het publiek.

De gezichten achter BBQ Outside is het gepassioneerde ondernemersduo Erik Kool en Martijn Meurs. Zij verheugen zich op het komende festival. Het ondernemersduo vertelt: "Tijdens ons vorige festival op 11 maart 2023 waren we zo verrast door de gigantische opkomst. Dit heeft al onze verwachtingen overtroffen en geeft ons alleen nog maar meer boost om nog groter uit te pakken".

"We werken tijdens het festival graag met lokale partners. Van onze beveiliging tot de drankjes. De samenwerking met de Volendammer bierbrouwerij VD Bier was vorige keer een schot in de roos. Het heerlijke speciaalbier zorgde ervoor dat bezoekers naast een heerlijk hapje ook een geweldig biertje konden proeven. Ook zij zijn deze editie weer van de partij.

Tijdens het evenement maken bezoekers kans op te gekke prijzen; verschillende barbecues en kamado's worden weggeven, een peallet grill van Traeger en één jaar gratis houtskool. Bezoek tijdens het event de demo van Big Green Egg en doe mee aan de Big Green Egg challenge. De winnaar krijgt een Big Green Egg workshop voor 2 personen.

Het festival vindt plaats op het parkeerterrein voor de winkel. BBQ Outside is gevestigd op Edisonweg 17 in Purmerend en deelt de ingang met Grando Keukens. De toegang en het parkeren is gratis.