PURMEREND - Op sociale media is er bijna geen ontkomen meer aan, #BookTok. Dit TikTok-kanaal voor boeken is enorm populair. Hierop worden veelal jonge mensen elke dag geïnspireerd om hun telefoon weg te leggen en een boek op te pakken. De populaire boeken op #BookTok vliegen over de toonbank. Voor BookTok-liefhebbers en nieuwsgierige boekenliefhebbers organiseert de Bibliotheek Purmerend op 17 juni een #BookTok Event.


Van 14.00 tot 18.00 uur is er de mogelijkheid om favoriete BookTokkers te ontmoeten, zoals @billyleest, @aaronleest of @gitanareads en een rondje te lopen op de Bookish markt. Schrijvers van Young Adult boeken kunnen op een dag als deze natuurlijk niet ontbreken. Lotte van den Noort en Charlie van Tongeren zijn er om vragen te beantwoorden en boeken te signeren.

En er is meer, DJ Senna Frost is er voor de muziek, knoop een gesprek aan met influencers, photo booth props, light graphity en ding mee in de loterij naar mooie prijzen.

In samenwerking met Boekhandel Het Leesteken vindt op zaterdag 17 juni van 14.00 tot 18.00 uur uur dit evenement plaats in Bibliotheek Purmerend, Waterlandlaan 40. Toegang, incl. Goodiebag voor leden € 7,50 en voor niet-leden € 10,00 via www.bibliotheekwaterland.nl/booktokevent