PURMEREND - Vanaf 13 mei staat de wijk Wheermolen in het teken van de vrolijkste buurtsoap: Chicken HaalHaal – We Deliver! van het Volksoperahuis. In Wijkcentrum Where is op 5 maandagavonden het wel en wee te volgen van de familie in het wereldrestaurant.

In We Deliver! keren we terug naar het restaurant van Eylem en Justiano. Door de oplopende prijzen besluiten ze zich ook maar aan te melden als pakketpunt. Een neef van Justiano is daar wel héél enthousiast over, en waarom krijgt tante Frida zo veel vreemde pakketjes? Ondertussen vindt Eylems vader dat ze nu echt maar eens een man moet kiezen. En hoe vergaat het de Oekraïense Tatjana?

Een echte soap met humor, romantiek, cliffhangers, muzikale gasten en bijdragen van lokale ondernemers! Vijf weken lang elke week een nieuwe aflevering die je op het puntje van je stoel laat zitten. Kennis van seizoen 1 en 2 is niet nodig.

Script: Marcel Lenssen en Kees Scholten • Spel: Aysegul Karaca, Aldaïr Pieters, Kees Scholten, Sara van Nes, Ezgi Köroğlu

De soap is vanaf 13 mei 5 maandagavonden te zien in Wijkcentrum Where, Triton 73, wijk Wheermolen in Purmerend.

Kaartverkoop alleen online via theaterdeverbeelding.nl Een passe-partout voor 5 voorstellingen kost € 30,00; losse voorstelling € 7,50.

Volg De Verbeelding op Facebook https://www.facebook.com/theaterdeverbeelding en Instagram https://www.instagram.com/theaterdeverbeelding/