PURMEREND - Cultuurhuis Wherelant start binnenkort met een nieuwe cursus voor liefhebbers van interieur en design. Wat is er fijner dan in de herfst plannen maken voor een nieuw interieur? Lekker uw eigen nestje gezellig maken voor de donkere dagen! Op dinsdagmiddag 10 november gaat de korte cursus Interieurdesign van start die u een mooie basis geeft om zelf met uw interieur aan de slag te gaan.

Een plan voor uw eigen huis
Wat is eigenlijk mijn persoonlijke stijl? Ik zou graag wat meer kleur willen toepassen in mijn huis, maar welke kleuren gebruik ik dan? Ik zou wel een andere indeling willen in mijn huiskamer, maar hoe pak ik dit aan? Hoe creëer ik meer rust in huis? Als u één van deze vragen hebt én daar een antwoord op wilt krijgen, dan is deze cursus een aanrader. Deelnemers krijgen een helder beeld over welke stijl(mix) het beste bij hen past. Dit leidt tot een persoonlijk moodboard waarbij afbeeldingen, kleuren en materialen samen ieders persoonlijke stijl weergeven. In het tweede gedeelte gaat men aan de hand van dit moodboard een ideale indeling maken van een ruimte in huis. Samen vormt dit een mooi uitgangspunt om thuis mee aan de slag te gaan. Als u de smaak te pakken heeft, kunt u in december ook nog meedoen met de korte vervolgcursus. Docent Femmy Vroegop zal hier tijdens de basiscursus meer over vertelllen,

Inschrijven of meer informatie?
De cursus interieurdesign bestaat uit drie lessen op de dinsdagmiddag van 13.15 tot 15.45 uur. Op www.wherelant.nl vindt u alle informatie bij het cursusaanbod, hier kunt u zich ook inschrijven. Of neem contact op met de administratie via 0299 – 434 777. U vindt Cultuurhuis Wherelant aan de Van IJsendijkstraat 403 in Purmerend. Alle lesruimtes zijn zo ingericht dat iedereen voldoende afstand tot elkaar kan bewaren en de lesgroepen zijn klein. De lokalen van Wherelant worden uitstekend geventileerd. Dat betekent dat er constant verse buitenlucht wordt aangevoerd en de afgezogen lucht wordt afgevoerd.