PURMEREND - We hebben de deelnemers gevraagd om zich te laten inspireren door het thema 'Vrijheid'. De deelnemende kunstenaars maken allemaal minimaal één werk met dit thema.

Tijdens de kunstroute stellen deelnemende kunstenaars uit Purmerend en omgeving hun ateliers open voor publiek. Aan de Kunstroute 2020 doen 30 kunstenaars mee. Hun werk is te zien op diverse, prachtige locaties in en rondom Purmerend. U kunt afwisselend genieten van werken van keramiek, beeldhouwwerken, schilderijen, textiel en mixed media. De deelnemende kunstenaars zullen u enthousiast vertellen over de achtergrond van hun werken en hun proces als maker. U mag hen het hemd van het lijf vragen.

Twee dagen lang kunt u hun werk vanaf 11.00 uur tot en met 17.00 uur bekijken. Wij wensen u hierbij veel plezier en inspiratie.

Er wordt ter gelegenheid van de Kunstroute een Kunstrouteboekje samengesteld. Hierin is naast een overzicht van de exposerende kunstenaars en hun locaties, ook een plattegrond opgenomen van locaties die u kunt bezoeken tijdens de Kunstroute. Het boekje is kosteloos te verkrijgen bij deelnemende winkeliers van Kunst in de Etalage, bij de VVV, de Bibliotheek en bij de deelnemende kunstenaars.

Nadere informatie is ook te krijgen op www.kunstroutepurmerend.nl Hier zijn ook het boekje en de routekaart te downloaden. De jaarlijkse kunstroute wordt georganiseerd door de Stichting Kunst & Crearoute Purmerend. info@kunstroutepurmerend.nl