PURMEREND - Op zondag 13 maart staat de Bibliotheek in het teken van de Liefde. De immer charmante presentator en gastheer Sergio Vyent van het populaire televisieprogramma First Dates komt naar de Bibliotheek Purmerend. Tijdens deze middag wordt Sergio geïnterviewd door Marcel van Stigt, lokaal journalist, en vertelt hij alles wat je ooit wilde weten over de liefde, dit naar aanleiding van zijn boek De liefde volgens Sergio.

Deze feestelijke bijeenkomst is een warmlopertje voor de Boekenweek die verplaatst is naar 9 t/m 18 april. Het thema van de Boekenweek 2022 is “Ode aan de eerste liefde”. Sergio zal tijdens deze middag voorlezen uit zijn boek: “De liefde volgens Sergio” en vertelt anekdotes van zijn werk als host bij het programma First Dates. De verhalen van Sergio worden muzikaal omlijst door het romantische duo de Flageolettes en er worden gratis hapjes en drankjes geserveerd. Na het interview is er gelegenheid om vragen te stellen en er is een signeer- en fotosessie met Sergio.

De liefde volgens Sergio- zondag 13 maart van 15.30 – 17.00 uur in de Bibliotheek Purmerend (Waterlandlaan 40). Toegang is vrij.