MIDDENBEEMSTER - Voor de tweede maal in het bestaan van Muziek aan de Middenweg heeft het bestuur voortijdig een streep door haar plannen moeten zetten. Wat vol positieve energie als de oplossing werd gezien moest na veel passen, meten en overleggen, toch worden herzien.

De opzet zou zijn om Muziek aan de Middenweg in een kleinere opzet plaats te laten vinden. Gezocht werd daarbij naar die locaties waar genoeg ruimte zou zijn om het publiek veilig en gereguleerd te kunnen ontvangen. Die plannen werden ook met veel enthousiasme ontvangen bij de verschillende locaties aan de Middenweg. Iedereen heeft wel weer zin in een leuke middag; in de buitenlucht luisteren naar goede muziek en bovenal die gezellige ongedwongen sfeer. Maar helaas, na overleg met de Gemeente, blijkt het naleven van de Corona regels zich niet alleen te concentreren op de openbare gebieden. Ook op particulier terrein moet aan alle strenge regels worden voldaan. Helaas en met pijn in het hart heeft het bestuur de conclusie moeten trekken dat dat nu net een brug te ver is. Een festival als Muziek aan de Middenweg met de goede en gezellige sfeer die wij nog steeds proberen neer te zetten valt binnen de geldende Corona regelgeving niet te organiseren.

Nu concentreert het bestuur zich op het jubileum jaar 2022, want dan is het 20 jaar geleden dat de eerste Muziek aan de Middenweg een feit was. Zij maakt zich op om op zondag 21 augustus 2022, als vanouds, groots uit te pakken en een feestelijke Muziek aan de Middenweg neer te zetten, waarbij de Middenweg weer een muzikaal- en theatraal gekleurd lint door de mooie Beemster zal vormen.