PURMEREND - Aanstaande vrijdag, zaterdag en zondag is de toegangsprijs voor recreatief zwemmen per persoon slechts drie euro per keer. Dit omdat vrijdag naast de kleur oranje, ook de kleur paars van belang is. Het is 9 december immers Paarse Vrijdag, de dag om in paarse kleding de mensen die behoren tot de LHBTIQplus community steun te betuigen. Spurd steunt het idee van de inclusieve samenleving waar iedereen zichzelf kan zijn.

Het zwembad in Purmerend verlaagt speciaal ter gelegenheid van Paarse Vrijdag vanaf die dag tot en met zondag de toegangsprijs. Voor recreatief zwemmen en ander waterplezier betaalt men drie euro per persoon per keer. Manager Freek Eshuis: ‘Paarse Vrijdag is een belangrijke dag voor de LHBTIQplus community, hier staat Spurd graag bij stil. Om extra kleur aan deze dag(en) te geven kun je voor een zeer aantrekkelijke prijs komen zwemmen en genieten van het zwemwater en de leuke sfeer in het Leeghwaterbad! Kinderen tot en met drie jaar mogen overigens altijd gratis naar recreatief zwemmen.’

verkoopzuil in hal
Tickets zijn - alleen met PIN - te koop via de verkoopzuil in de hal van het Leeghwaterbad. Ook kan men online via de webkassa tickets kopen.

openingstijden recreatiebad
Het recreatiebad is vrijdag open van 9.30 uur tot 14.00 uur en van 19.00 uur tot 21.00 uur, zaterdag van 13.00 uur tot 16.00 uur en zondag van 9.00 uur tot 16.00 uur! Of het doelgroepenbad en sportbad beschikbaar zijn voor recreatief zwemmen is te zien op de website van het Leeghwaterbad.