PURMEREND - Voor diegenen die (nog) geen Sinterklaas vieren heeft De Verbeelding op zondagmiddag 3 december één van de leukste surprises in huis voor kinderen van 6 jaar en ouder: De doldwaze misdaadkomedie Eerlijk is Eerlijk van de beste jeugdtheatermakers van Als het Ware.

Het beroemde dievenduo Bonnie en Klaus is eindelijk gevangen. Waar ze eerst uitblonken in stelen, liegen en alles voor jezelf houden, moeten ze nu alles delen in hun cel. Hoewel ze nooit hebben geleerd om eerlijk te zijn, moeten ze het nu proberen. Gelukkig biedt een lief ratje ze hulp.

Theaterkrant – Keuze van de criticus: “Ongelooflijk geestig en meesterlijk inventief. Een zalige mix van slapstick, absurde dansjes, krankzinnige typetjes, snelle verkledingen en grappen. En dat met een vernuftig decor waarin alles vliegt, verdwijnt en verwisselt.”

Parool: “Eerlijk is Eerlijk laat de kinderen gieren op het puntje van hun stoel.”

De voorstelling is te zien in Theater De Verbeelding – P3, Purmersteenweg 17-19 t/o het Stadhuis in Purmerend. Kaarten voor kinderen tot 13 jaar kosten € 8,50, volwassenen € 11,50, inclusief reserveringskosten. Meer informatie en kaartverkoop: theaterdeverbeelding.nl of via De Verbeelding reserveerlijn: T 0299 411234. Volg De Verbeelding ook op Facebook en Instagram.