PURMEREND - Vrijdagavond 17 januari klinken vanaf zeven uur in het recreatiebad van het zwembad in Purmerend swingende kinderhits en hitparadenummers van de AquaDisco Sportief!. Er zijn dit keer allerlei spelelementen om sportief bezig te zijn. De AquaDisco Sportief! is er voor kinderen tot en met veertien jaar.

De deuren van het Leeghwaterbad zijn voor de AquaDisco Sportief! open vanaf 18.30 uur. Het dansfeest begint om 19.00 uur en duurt tot 21.00 uur. Wie niet danst kan van de spetterende muziek genieten tijdens het spelen of zwemmen in het water. Jonge dansliefhebbers kunnen vanaf heden muziek aanvragen via info@spurd.nl, hun keuze tijdens de openingstijden bekend maken aan de receptie van het Spurd-Leeghwaterbad of vrijdagavond 17 januari vragen aan de dj.

Voor de toegangsprijs van € 5,50 is er veel swingende muziek en lekker zwemwater. De toegangskaarten zijn inmiddels in de voorverkoop verkrijgbaar bij de receptie in het Spurd-Leeghwaterbad.

Muziek- en waterliefhebbers tot en met acht jaar of zonder zwemdiploma moeten tijdens de AquaDisco Sportief! in of bij het recreatiebad zijn vergezeld door een volwassene in zwemkleding. Hij of zij betaalt ook de toegangsprijs.

Het muziek- en dansfeest trekt elke maand honderden bezoekers. De eerstvolgende AquaDisco! na 17 januari is vrijdagavond 28 februari, de vrijdag na de voorjaarsvakantie.