PURMEREND - Aanstaande vrijdag, 24 januari, organiseert De Hoek de eerste Pub Quiz op De Hoek van dit jaar. Bijzonder aan deze Pub Quiz is dat de teams zelf de inhoud van de quiz bepalen door middel van het invullen van een poll op Facebook.

Pub Quizzen zijn een populaire vrijetijdsbesteding die de afgelopen jaren erg in populariteit gestegen is. Bij De Hoek op de Emmakade in Purmerend wordt maandelijks een Pub Quiz georganiseerd. Maar dat doen zij, zoals alle feestjes die zij organiseren, net even anders dan anders.

Rik Adema, mede-eigenaar van De Hoek: "Wat wij hoorden in onze omgeving is dat mensen het idee van een Pub Quiz wel leuk vinden maar vaak het idee hebben dat ze niks zouden weten over de gestelde vragen of categorieën die aan bod komen. Daarom hebben wij de Pub Quiz Op Maat bedacht. Je hebt als deelnemende teams zelf in hand waar de quiz over gaat en dat leidt tot quizvragen die echt anders zijn dan in welke andere Pub Quiz dan ook. Het leidt dan ook vaak tot bijzondere vragen met hilarische antwoorden."

Teams van maximaal vijf personen kunnen zich opgeven kan via info@dehoek.nl. Deelname kost 10 euro per team.
Aanvang van de Quiz 20:00 uur.
Stemmen op, of het toevoegen van categorieën kan via de poll op Facebook.

De Hoek is Purmerends leukste plek voor feestjes op maat. Van jong tot oud kan men terecht op voor kinderfeestjes, bedrijfsfeesten, kookworkshops en nog veel meer.
Daarnaast organiseert De Hoek regelmatig evenementen zoals een bordspellendag of de Pub Quiz op maat.