PURMEREND - Het Eggert center in Purmerend blijft ook na de grote vernieuwing van enkele jaren geleden voortdurend in ontwikkeling. Zo werd eind vorig jaar bekend dat het centrum een nieuwe impuls krijgt met de komst van een Jumbo City supermarkt en de bestaande HEMA zal verhuizen naar een compleet nieuwe winkel aan de ingang bij de Zuidersteeg. De openingsdata van beide nieuwe winkels worden op korte termijn bekend gemaakt.

Daarnaast sloot eigenaar Wereldhave onlangs een nieuwe overeenkomst met de formule SoLow voor een winkel naast Basic-Fit aan het Eggertplein op de verdieping. Deze nieuwste winkel van SoLow wordt dé plek in Purmerend vol inspiratie voor feest, knutselen, cadeaus en nog veel meer. De ruime winkel van zo'n 800 m² groot zal als alle werkzaamheden volgens planning verlopen al in maart de deuren openen.

Een winkel in Eggert – ook voor startende ondernemers!
Het Eggert center kent een gevarieerd en sterk aabod van bekende retailformules en lokale Purmerendse ondernemers. Maar ook voor ambitieuze (lokale) ondernemers of merken is er nog ruimte in het Eggert center. Speciaal voor deze doelgroep heeft eigaar Wereldhave het PopUp concept 'UpNext' in het leven geroepen. Met UpNext is het mogelijk om snel en tegen flexibele voorwaarden een PopUp winkel openen in het Eggert center en zo duizenden consumenten per dag te bereiken. Naast winkelruimte levert UpNext extra service op het gebied van winkelinrichting, ondersteuning bij de werving van personeel en wordt er actief samengewerkt aan de marketing van de PopUp winkel. Zo maakt jouw nieuwe winkel een vliegende start. Meer informatie over UpNext is te vinden op www.wereldhave.com/upnext

Over SoLow

SoLow is een unieke belevingswinkel waar men graag komt funshoppen. Een winkel vol inspiratie voor feest, knutselen & cadeaus en nog veel meer. Van knutsel- en hobbyartikelen, spellen, speelgoed, huishoudelijke spullen tot gereedschap om te klussen. SoLow wordt de leukste cadeau- en feestartikelen winkel bij jou in de buurt met altijd een actueel assortiment met verrassende thema artikelen, gebruiksartikelen en hebbedingetjes.
www.solow.nl

Over Wereldhave

Wereldhave Full Service Centers dragen bij aan een leuker en gemakkelijker dagelijks leven. Een one-stop locatie waar boodschappen doen, winkelen, vrijetijdbesteding, ontspanning, sporten, gezondheid, werken en andere dagelijkse behoeften samen komen; ondersteund door slimme concepten én services. Door duurzaam te investeren op basis van klant- en omgevingsbehoeften, verrijken wij communities, met aandacht voor het milieu en hebben wij een positieve invloed op hoe mensen leven, werken en winkelen rondom onze locaties. Wereldhave Full Service Centers spelen een cruciale rol in het dagelijks leven van mensen in de grotere regionale steden in Nederland, België en Frankrijk.

Voor meer informatie bezoek www.wereldhave.com