PURMEREND - Dinsdag werden in Gorinchem de Top Trouwbedrijven Awards uitgereikt. Jaarlijks organiseert Top Trouwbedrijven een landelijke verkiezing onder de beste trouwleveranciers van Nederland. In de categorie ‘trouwentertainment’ heeft het Purmerendse bedrijf Fotobelevenis landelijk de meeste publiekstemmen gekregen. Maar, daar bleef het niet bij, want ze wonnen ook de prestigieuze juryprijs.


Trouwentertainment

Als trouwentertainment biedt Fotobelevenis unieke fotomachines (photo booths) aan waardoor gasten op bruiloften samen op de foto kunnen. Als resultaat komt er direct een fotoafdruk uit de printer rollen, een geweldige tastbare herinnering. Staat zo’n fotomachine op een feest, dan is het echt dringen voor de booth. Werkelijk iedereen gaat op de foto en naarmate de avond vordert worden de foto’s ook steeds gekker.

Eigenaar van Fotobelevenis Jasper Lensselink vertelt hierover: toen we in 2011 met de verhuur van photo booths startten, hadden we nooit durven denken dat het zou uitgroeien tot zoiets groots. Inmiddels is het assortiment aan fotomachines enorm groot en is er zelfs een franchise in het oosten van Nederland opgericht. 2024 Is al een heel druk trouwjaar met huwelijken door het hele land. Voor 2025 loopt de agenda ook al snel vol, mensen die gaan voor kwaliteit weten ons altijd wel te vinden.

Meer informatie over het Fotobelevenis vind je hier: https://www.fotobelevenis.nl