PURMEREND - Staatsbosbeheer voert samen met de Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed onderzoek uit naar het gebruik van recreatiegebieden die dicht bij steden liggen. Het onderzoek bekijkt voor wie de gebieden destijds ontworpen zijn, wie de huidige bezoekers zijn en hoe zij de gebieden waarderen. Het onderzoek betreft het Purmerbos bij Purmerend, Nieuw Wulven bij Utrecht, Almeerderhout in Almere en het Abtswoudse bos bij Delft.

Fotowedstrijd
Vereniging Deltametropool en Urban Synergy zijn verantwoordelijk voor de uitvoering van het bezoekersonderzoek van de vier recreatiegebieden. Met behulp van een fotowedstrijd proberen ze de betekenis van de gebieden verder in beeld te krijgen. Doe mee en stuur een foto in van wat Purmerbos voor u betekent! De winnaar ontvangt het fotoboek ‘De Wilde Stad’.

Spelregels:
Een inzending is alleen geldig als er een omschrijving bij is ingezonden; Zowel oude als nieuwe foto’s mogen worden ingezonden; Meedoen kan door de foto en beschrijving te plaatsen op de Facebookpagina ‘Fotowedstrijd Purmerbos’, of op Instagram met de hashtag #Fotowedstrijd Purmerbos, of door deze te mailen naar info@urbansynergy.nl
Meedoen kan tot 14 november 2018