PURMEREND - Op 5 november de vertelvoorstelling "Je derde naam" met Anne van Delft, in de Kleine kerkzaal in de Taborkerk te Purmerend, aanvang 14.00 uur. Ook niet leden zijn van harte welkom.

Anne is haar leven lang vertelster. Grote verhalen van oude volken of kleine verhalen van gewone mensen brengt ze dichtbij. Het verhaal 'Je derde naam' vindt zijn wortels in een Indiaanse vertelling.

Je eerste naam krijg je van je ouders, de tweede verdien je door wat je doet en aan de wereld laat zien en je derde naam die vertelt wie je werkelijk bent. Maar .....die naam moet je zelf kiezen. Hoe doe je dat?

Anne neemt je mee in een humoristische en aanstekelijke zoektocht naar haar derde naam en nodigt je uit op zoek te gaan naar jouw derde naam. Bij het ouder worden merk je veranderingen aan de buitenkant, maar die aan de binnenkant die zijn 't spannendst, Anne groeit als vrouw maar haar naam krimpt, Anneke – Anne – An.

Wat blijft er van haar over als ze geen derde naam vindt? Anne vertelt, deelnemers vertellen, we delen de waarde en de kracht van het ouder worden. Ga je mee op zoek naar een derde naam?

Datum: 5 november 2021;
Locatie: in de kleine kerkzaal van de Taborkerk, Maasstraat 2, 1442 RV in Purmerend.
Aanvang 14.00 uur. Koffie/thee vanaf 13.30 uur.
Kosten € 12,50 incl. koffie of thee. Niet leden € 16,00.
Aanmelden en inlichtingen per mail, hjnaber@tele2.nl

Meer Vrouwen van Nu Noord-Holland? https://vrouwenvannu.nl/noord-holland/je-derde-naam-met-anne-van-delft